Viu una experiència enoturística única, barreja de tradició i natura dins una barraca de pedra.

Blog: Barraca-entre-Vinyes-als-mitjans

04/11/2020

En aquestes dates de recolliment, hem aprofitat per fer un petit recull dels nombrosos mitjans que han recollit Barraca entre Vinyes com a proposta d’experiència durant els darrers mesos d’estiu o tardor. No ens cansarem d’agrair la difusió que han fet de la nostra proposta, tasca que ha servit per obrir en el nostre nom les portes de les nostres estimades Pi Gros, Rossellet i Forn a nous amics i amigues de tot el territori.

24/08/2020

El passat 26 de febrer de 2020, Barraca entre Vinyes va ser protagonista del programa de Vi i enoturisme de Ràdio Molins de Rei, Amb V de Vi. L’Elena Sellés, conductora de l’espai, va repassar àmpliament junt al Cristian Mestres, soci de Barraca entre Vinyes, totes les claus de la nostra experiència.

01/05/2019

La Revista Descobrir va situar Barraca entre Vinyes com la 13a experiència d’una selecció de 200 activitats al seu especial d’experiències publicat la primavera de 2019. En el seu article, Xavier Sanjuan remarca que la seva vivència amb nosaltres el va portar a veure que “allà on no hi ha res, descobreixes que, en realitat, hi és tot”.