Viu una experiència enoturística única, barreja de tradició i natura dins una barraca de pedra.

Blog: 2020

04/11/2020

En aquestes dates de recolliment, hem aprofitat per fer un petit recull dels nombrosos mitjans que han recollit Barraca entre Vinyes com a proposta d’experiència durant els darrers mesos d’estiu o tardor. No ens cansarem d’agrair la difusió que han fet de la nostra proposta, tasca que ha servit per obrir en el nostre nom les portes de les nostres estimades Pi Gros, Rossellet i Forn a nous amics i amigues de tot el territori.

14/09/2020

Som a les portes d’una tardor diferent. La nova rutina arribarà farcida d’incògnites dins la nova normalitat que ens envolta. Des de Barraca entre Vinyes hem treballat de valent per seguir oferint una experiència única sense renunciar a les mesures de seguretat necessàries.

24/08/2020

El passat 26 de febrer de 2020, Barraca entre Vinyes va ser protagonista del programa de Vi i enoturisme de Ràdio Molins de Rei, Amb V de Vi. L’Elena Sellés, conductora de l’espai, va repassar àmpliament junt al Cristian Mestres, soci de Barraca entre Vinyes, totes les claus de la nostra experiència.