Viu una experiència enoturística única, barreja de tradició i natura dins una barraca de pedra.

Esteu aquí

Quina barraca triar?

Barraca Forn

Us heu preparat per viure una experiència única: gaudir d’un tast de vins exclusiu, despertar entre vinyes i assaborir un esmorzar elaborat amb productes de proximitat. Però, a quina de les tres barraques? 

Triar-ne –si la disponibilitat ho permet– no és una missió senzilla. Us garantim que l’experiència és homologable a qualsevol de les tres, però mai serà igual si la vivim al Forn, al Pi Gros o a Rossellet. Intentarem ajudar-vos a afinar amb la que millor s’ajustarà a les vostres expectatives mitjançant aquesta anàlisi detallada de totes tres:

 

Barraca Pi Gros: situada junt a un pi bicentenari i a peu d’una gran extensió de vinya de varietat Macabeu. Podeu arribar en cotxe fins la porta i gaudir d’una magnífica ombra durant la primavera i la tardor. Amb vistes a la muntanya i lluny de qualsevol soroll i contaminació lumínica, gaudireu de les estrelles a la nit i de pau i tranquil·litat durant el dia. El seu interior (mobiliari i llit) està fet a partir d’europalets reciclats. Una feinada en el seu moment… que compensa.

Avís per a instagramers: aquí podeu fer una de les millors fotos de Barraca entre Vinyes. Situeu-vos al costat del tronc del pi i apunteu la vostra càmera (o el vostre mòbil) cap a la barraca pocs minuts després de la sortida de sol. No calen filtres!

INTERIOR DE LA BARRACA DEL PI GROS EN VÍDEO

 

Barraca Rossellet: la pionera, junt a la del Pi Gros. Situada en un racó de bosc i davant una gran extensió de vinya, aquesta Barraca és pura vida. El seu acollidor interior està fet a partir de mobiliari ‘vintage’ i, com en el cas de Pi Gros, podeu gaudir de plaers únics, com ara fer una becaina a una hamaca penjada a un arbre (només 1 persona!) o gaudir de la millor vista matinal possible només obrir la porta. Recentment hem renovat el seu ‘jardí’ exterior amb quatre oliveres, plantades junt a l’imprescindible muret de pedra seca. Avís: és l’única que no permet aparcar el cotxe a la porta; a canvi, el corriol i l’escala de fusta no els tenen les altres dues barraques! 

El secret: si sou boletaires, activeu el radar a la tardor. Aquesta zona és perfecte per ‘caçar’ alguns exemplars magnífics. Igualment, la farigola i el romaní que creixen en aquest entorn és d’una potència aromàtica única. Paraula de la Maria José, de sabons De la Tieta, que elabora part dels seus productes amb matèria primera collida just aquí.  

INTERIOR DE LA BARRACA DEL ROSSELLET EN VÍDEO

 

Barraca Forn: en primer lloc, una aclaració: no li diem forn perquè sigui especialment calorosa, sinó perquè a prop de la seva actual ubicació hi havia un forn de calç. És la benjamina del negoci i es troba a la zona més elevada de la finca. Ofereix  grans vistes al massís del Garraf i permet gaudir de la sortida i la posta de sol junt a la seva petita vinyeta. El seu interior està fet amb pals d’emparrat de la vinya junt a mobiliari de disseny contemporani.

Consell nocturn: Si veniu en dia de lluna plena, treieu les gandules i una copeta de Foresta per gaudir d’un espectacle astronòmic de primera.

INTERIOR DE LA BARRACA DEL FORN EN VÍDEO

 

Quina us agrada més? Potser ara teniu més dubtes… o ja ho veieu més clar. En tot cas, si encara teniu dubtes, no deixeu de fer un cop d’ull a les imatges de les nostres xarxes socials per afinar la tria. Sort!

Barraca Forn
Barraca Pi Gros
Barraca Rossellet