Viu una experiència enoturística única, barreja de tradició i natura dins una barraca de pedra.

Esteu aquí

No hi ha experiència sense tast!

barraca entre vinyes

El tast de vins és una part indestriable de l’experiència Barraca entre Vinyes. Sense ell, res no tindria sentit. El nostre soci en aquesta fase també és de ‘metre zero’, i el gaudirem i coneixerem a les vinyes i a la sala de tast. Parlem de Vins de Foresta, un dels cellers referents del Massís del Garraf. 

Imagineu. Heu arribat, trobat la barraca i situat l’espai i l’entorn. Heu gaudit de les gandules, de la posta de sol o de la primera passejada entre vinyes. Molts potser haureu estrenat el llit i tot! Però entre les 18 i les 19 hores (segons l’època de l’any) arriba l’hora de tornar al punt de trobada i trobar-nos amb el Lluís. 

No, no serà un tast com els que t’imagines. No farem una visita guiada amb degustació. El mateix elaborador ens acompanyarà a la vinya per descobrir tots els seus secrets. Pregunteu, toqueu, tasteu el raïm (si coincideix en època de verema, clar)… Els aprenentatges vindran sols, us ho garantim! 

Tot seguit, acompanyats de les altres parelles de les altres barraques (el nostre tast és exclusiu per a vosaltres), arribarà l’hora de seure a la sala de tast i degustar tres vins. Mica en mica, trobareu gustos, aromes, connexions amb la vinya que heu visitat… Sense hora límit, ni presses de cap mena; oberts a mil preguntes i experiències compartides. Així és el nostre tast!

Ah, i recordeu, els clients de Barraca entre Vinyes gaudeixen d’un descompte exclusiu del 10% en la compra de qualsevol ampolla de Vins de Foresta el dia del tast. Per si voleu tornar a casa –o a la barraca– amb un bon record d’un moment que, segur, no oblidareu. Podeu descobrir més de Vins de Foresta al seu web: www.vinsdeforesta.cat

barraca entre vinyes
barraca entre vinyes
barraca entre vinyes
barraca entre vinyes
barraca entre vinyes
barraca entre vinyes
barraca entre vinyes
barraca entre vinyes
barraca entre vinyes