Viu una experiència enoturística única, barreja de tradició i natura dins una barraca de pedra.

Esteu aquí

Hola, TimeOut, Descobrir, Ara… Aparicions d’estiu i tardor de Barraca entre Vinyes als mitjans

En aquestes dates de recolliment, hem aprofitat per fer un petit recull dels nombrosos mitjans que han recollit Barraca entre Vinyes com a proposta d’experiència durant els darrers mesos d’estiu o tardor. No ens cansarem d’agrair la difusió que han fet de la nostra proposta, tasca que ha servit per obrir en el nostre nom les portes de les nostres estimades Pi Gros, Rossellet i Forn a nous amics i amigues de tot el territori. Tot seguit fem un recull de totes elles en ordre cronològic:

 

Time Out Barcelona (6 d’agost de 2020)

El referent en el món de les publicacions d’oci a la capital catalana va dirigir la mirada als ‘hotels’ més singulars de Catalunya. Bé, hotel hotel no som (ens conformem amb ser un ‘allotjament singular’), però no haguéssim pas que no a compartir espai amb propostes tan xules com Les Cols, Cabanes als Arbres o El Far… Sortim els 10ens de la seva llista, i això és el que diuen de nosaltres: “Per als amants del camp i del bon vi. ‘Barraca entre Vinyes’ és el vostre hotel ideal. Situat a l’Arboçar, l'Alt Penedès, ens trobem amb aquest hotel conformat per 3 barraques de pedra envoltades de vinyes. Per seguir amb el seu compromís amb la sostenibilitat i per a adaptar-se el mаxim possible a l'entorn, les barraques no disposen d'electricitat ni aigua corrent, elements que han estat substituïts per llum de tipus LED, una gerra d'aigua per a la higiene personal i un WC de tipus sec. Gaudeix d'una nit molt original i a més d’un bon tast de vins al seu celler”.

 

ARA (27 d'agost de 2020)

El diari Ara reunia propostes per gaudir d’un dia entre vinyes, amb diferents opcions per fer una escapada: “Tot plegat es pot completar amb una nit entre vinyes. Una de les opcions més singulars és quedar-se en una Barraca entre Vinyes a l’Arboçar i gaudir d’un tast del celler Vins de Foresta”. Complementàriament citava el celler Can Marlès o d’altres allotjaments amb vistes a la vinya, com ara Vinyeta, Brugarol o Clos Figueras. 

 

Descobrir (1 de setembre de 2020)

Els amics de Descobrir, que ja van descriure en primera persona la nostra experiència, com vam explicar AQUÍ, recollien diferents allotjaments amb “habitacions entre vinyes”. Parlaven, en primer lloc, de Mas Ardèvol, i tot seguit de nosaltres:  “A Barraca entre Vinyes podreu dormir dins d’una d’aquestes antigues construccions, una proposta pionera en el sector que reivindica les construccions que han fet servir els pagesos del Penedès des del segle XVIII, adaptades a l’actualitat, amb una filosofia cent per cent sostenible, responsable amb el medi ambient i una atenció personalitzada. Descansareu entre vinyes i l’endemà us serviran l’esmorzar en cistell.

 

Hola Viajes (9 d'octubre de 2020)

La darrera menció és, de lluny, la que més ens ha sorprès (positivament!). Qui ens havia de dir que un dia sortiríem a l’Hola? Doncs ara ja podem eliminar aquest somni de la llista! Tot plegat va sorgir a proposta de la secció de viatges de la mítica revista “d’actualitat i tendències de moda, bellesa i estil de vida”. I no, per ara no veurem la Preysler o la Chenoa a la barraca del Pi Gros, però vam quedar igualment contents de compartir espai amb altres “propostes originals a prop de Barcelona per desmarcar-te aquesta tardor”, com ara Pinea, Mas Salagrós o Masia La Garriga. El text considera Barraca entre Vinyes “l’experiència més autèntica, i diu: “Catalogado como alojamiento singular, Barraca entre Vinyes se sitúa en el Alt Penedès y está conformado por tres barracas de piedra totalmente integradas en el paisaje de viña y bosque de la zona que ofrecen la oportunidad de estar en contacto con el ecosistema que rodea la actividad vinícola. Fieles a su compromiso con la sostenibilidad, las barracas no disponen de electricidad, pero unas luces de led iluminan la estancia creando un ambiente acogedor y romántico”.

Menció Barraca entre Vinyes a Hola Viajes
Menció Barraca entre Vinyes a Descobrir
Menció Barraca entre Vinyes a Time Out BCN
Un dia entre vinyes Ara