Viu una experiència enoturística única, barreja de tradició i natura dins una barraca de pedra.

Esteu aquí

Tornem al cole! Primers apunts de la temporada 2020-2021

Barraca entre Vinyes: Barraca Pi Gros

Som a les portes d’una tardor diferent. La nova rutina arribarà farcida d’incògnites dins la nova normalitat que ens envolta. Des de Barraca entre Vinyes hem treballat de valent per seguir oferint una experiència única sense renunciar a les mesures de seguretat necessàries. 

Any de traspàs, any de canvis. Hem tancat un semestre convuls. El confinament derivat de la pandèmia ens ha deixat una primavera trista… de fet, tant diferent que ni els lliris de les nostres barraques han brillat amb l’esplendor de sempre (conseqüència de l’excés de pluja). Vam patir tres mesos d’aturada, i amb la reobertura a finals de maig –primer amb amics de la comarca de l’Alt Penedès i després, ja al juny, amb visitants de la província de Barcelona– vam carregar piles gràcies al vostre entusiasme i les ganes de desconfinar a casa nostra

La pausa de l’estiu no ha frenat el nostre entusiasme. Hem seguit treballant de valent per mantenir les nostres tres estimades joies totalment en forma, i si no les coneixeu encara del tot, podeu gaudir-les en aquests petits vídeos pels seus interiors al nostre canal d’Instagram:

-Barraca Rossellet

-Barraca Pi Gros

-Barraca Forn

L’inici del nou curs no alterarà la proposta, i la seguretat està garantida. Les tres barraques ja asseguren de per sí una distància social total. A l’hora de prepararles desinfectem totes les superfícies i oferim, a més del magnífic sabó De la Tieta, gel hidroalcohòlic. A l’hora del tast, hem reestructurat la sala per gaudir d’espai de seguretat entre parelles dins un entorn sempre ventilat. A més, convidem a fer ús de la mascareta durant els moments de trobada en comú com ara el check-in o la visita a la vinya. 

No cal dir que esperem amb moltes ganes a totes aquelles persones amb reserves aplaçades durant el confinament. Recordeu que podeu contactar amb nosaltres via email o telèfon per acabar de tancar la data de vostra experiència, sigui ara o el proper 2021. 

I si ens acabeu de descobrir, us animem a què vingueu a gaudir d’una experiència que, us ben assegurem, serà irrepetible!

Sortida del sol a la Barraca Forn
Interior Barraca Pi Gros de bon matí