Viu una experiència enoturística única, barreja de tradició i natura dins una barraca de pedra.

Esteu aquí

El regal més especial

Barraca Pi Gros

Bona part de regals van associats a moments únics. Són el detall clau, la manera de posar èmfasi en l’amistat, l’amor o una efemèride. Però trobar l’obsequi idoni és sovint una missió complicada. D’opcions hi ha centenars, si no milers: regals físics, d’altres a cost zero però de gran valor emocional, i també experiències. Aquesta darrera via és la que us podem oferir! 

En els darrers anys heu estat molts els que heu regalat Barraca entre Vinyes. Per brindar a la salut de familiars i coneguts amb motiu d’un aniversari rodó (30, 40, 50 o 60 anys), un casament o un detall de pares a fills, o de fills a pares. També comptem a desenes les històries de persones que, després de gaudir de la nostra experiència l’heu retornada també en forma d’obsequi als vostres regaladors…

Com és el xec regal? Pots triar entre l’Experiència entre vinyes (que inclou estada, tast de vins i esmorzar) o l’Experiència entre vinyes + sopar (que afegeix un sopar a un dels restaurants referents del Penedès, situat a escassos 3 km de les Barraques). Per descomptat, si vols, pots complementar-la amb una ruta entre barraques de pedra seca, un matí com a viticultor o un vol amb ultralleuger. 

Cada xec es lliura en format PDF i es pot personalitzar amb el nom dels beneficiaris i un petit missatge. La validesa màxima és de 15 mesos des de la data d’emissió, i permet triar qualsevol de les nostres barraques sempre que hi hagi disponibilitat.

Com fer-lo efectiu? Per demanar el teu només has d’omplir el formulari que trobaràs a la secció "Xec Regal". Igual que passa amb les reserves, a continuació rebràs un missatge de correu amb el número de compte bancari per fer l’ingrès corresponent. Un cop el facis efectiu, envia el justificant (una captura de pantalla també serveix) a info@barracaentrevinyes.com i et farem arribar el PDF amb el teu xec. 

I per bescanviar-lo? Passem de regalador a regalat… Si ja tens un xec regal de Barraca entre Vinyes entre mans, bescanviar-lo és bufar i fer ampolles! Primer pensa quina barraca t’agrada més. Les pots descobrir a la secció "Les Barraques" del web, i també als nostres comptes de xarxes socials (una bona excusa per fer-te seguidor… ;) ). Si ja teniu clara la barraca i la data (o dates), ves a la secció “Bescanvia el teu xec regal”. Un cop aquí indica els detalls de la reserva (vigila que hi hagi disponibilitat!) i indica’ns les teves dades i el codi del xec regal. No trigarem a confirmar-te la reserva!

Xec Regal
Barraca Pi Gros
Barraca Forn
Barraca Rossellet