Gaudeix

Per a què l’estada sigui inoblidable, oferim una sèrie d’activitats relacionades amb la natura i amb la vinya:

 

 

- SEGWAY ENTRE VINYES

Explora el meravellós entorn de les nostres barraques en una ruta en Segway entre vinyes i per pistes forestals (2h de durada). Gaudeix de les espectaculars vistes del Massís del Garraf sense esforç, de manera original i molt divertida. Durant el trajecte visitaràs barraques de pedra seca originals que encara es conserven en bones condicions.

 

L'activitat inclou el material necessari per realitzar l' activitat: ampolla d'aigua, formació inicial sobre el funcionament del Segway i un guia que us acompanyarà durant tot el recorregut. Es recomana portar roba i calçat còmode i, a l'estiu, protecció solar.

 

Hora d'inici: 10:00h (o abans)

Preu: 66€/persona

 

 

-RUTES EN BTT I SENDERISME

Pels més esportistes i amb ganes de fer exercici tot gaudint de l'entorn, us proposem una ruta a peu o en bicicleta pels circuits marcats. El recorregut travessa indrets espectaculars amb unes magnífiques vistes del Penedès i la muntanya de Montserrat.

 

 

 

-TAST DE VI A PEU DE  VINYA

El nostre enòleg us oferirà un tast personalitzat i en el millor entorn: a peu de vinya.

 

Durada: 1h30 aprox.

Preu: 18€/persona

 

 

-VOLS RECREATIUS EN ULTRALLEUGER 

Activitat només apta per als més atrevits. Sobrevoleu les vinyes de la nostra comarca i observeu les barraques a vista d'ocell.

Durada: 15 minuts

Preu: 60€/persona

 

 

-EXPERIÈNCIA COM VITICULTOR

A la finca de la nostra propietat, situada al Massís del Garraf, entre les comarques de l'Alt Penedès i el Garraf, gaudireu d'un passeig entre vinyes mentre coneixeu el conreu de la vinya en forma de breu explicació teòrico-pràctica. Viureu moments únics com a viticultors per un dia, tot realitzant les feines pròpies de cada etapa: plantar, empeltar, poda en verd, verema (manual i mecanitzada), poda...

 

Durada: 1h30 aprox.

Preu: 24€

 

 

-ACTIVITATS A MIDA

Posa´ns a prova. Tú només demana i deixa que et sorprenguem!

 

 

-LLOCS D' INTERÉS

Vilafranca del Penedès a 10'

Sant Sadurní d' Anoia a 15'

Montserrat a 45'

Sitges i les seves platges a 20'

Parc Natural del Garraf a 15’

Convent Budista de La Plana Novella a 15’

facebook twitter