Projecte

 

Barraca entre vinyes és un projecte  únic i pioner, que va començar a caminar  amb la idea de complementar la nostra activitat a la vinya, el celler i la intenció d’aportar quelcom diferent, participar de diverses experències d'enoturisme, descobrir noves sensacions i expressar emocions.

 

Envoltades de vinyes, les Barraques permeten descobrir una sèrie de sensacions, sentir la natura i els seus aromes, disfrutar de la tranquilitat i el relax, experimentar el silenci, i passar una nit única en un marc incomparable.

 

 

COMPROMÍS ECOLÒGIC

El nostre projecte respira una gran consciència ecològica i respecte pel medi ambient, a més d’un desig de conservar i recuperar les tradicionals construccions de pedra seca.

Per tot això, per la construcció de les barraques hem utilizat pedres procedents de la deconstrucció dels marges de vinya de la zona i el mateix sistema constructiu tradicional.

Per aconseguir una màxima integració amb el medi, les barraques no disposen d’ electricitat ni agua corrent, el WC és sec i 100% biodegradable.

facebook twitter