Viu una experiència enoturística única, barreja de tradició i natura dins una barraca de pedra.

Esteu aquí

Les FAQs de Barraca entre Vinyes

barraca entre vinyes

Al llarg dels darrers anys hem recollit un bon grapat de preguntes freqüents. Vejam si les podem solucionar en un únic post…

 

1. Passaré fred? La pregunta estrella, en particular de setembre a febrer. Tranquils. La temperatura interior de la barraca acostuma a estar constantment en estació freda sobre els 12ºC, que és un registre fresquet, però per això condicionem el llit amb llençols tèrmics i un doble edredó. Així que no pateixis, el 99% de les persones que venen a Barraca entre Vinyes amb preguntes sobre el fred surten… havent-ho oblidat del tot!

2. Quina Barraca és la millor? Segona pregunta habitual i que es respon amb facilitat. Les tres barraques tenen les mateixes prestacions, i es diferencien per paisatge i decoració interior. Com a guia, estudia bé les nostres imatges a xarxes socials o bé a la pàgina web. 

3. Hi ha dutxa? No, no en tenim. En el seu lloc oferim una gerra de porcellana de 2 a 3 litres de capacitat i amb un bidó extra de 10 litres per poder fer la higiene bàsica. També oferim una pastilla de sabó sostenible. 

I lavabo? Sí que en tenim. Un WC de tipus sec i 100% biodegradable. Garantia que no patireu olors de cap mena a l’interior de la barraca. 

4. Hi ha llum a l’interior? Llum sí, de tipus LED de màxima eficiència i que dibuixa un entorn preciós dins la Barraca. El que no gaudiràs és d’endolls o corrent elèctrica, així que vine amb les bateries del mòbil ben carregades.

5. Puc venir amb nens? Malauradament, hauràs de buscar alternativa amb pares, sogres, germans, cosins, veïns… Barraca entre Vinyes és exclusiu per a dues persones, que han de ser majors d’edat en tot cas. 

I amb mascotes? Tampoc és possible, en aquest cas per una qüestió de possible conflicte amb la fauna de l’entorn, que n’hi ha. 

6. Puc quedar-me dos dies? No, per ara. La nostra experiència està configurada per gaudir durant 21 hores. Potser en el futur podrem ampliar-la…

7. Quina roba he de portar? Oblida les millors gales, els talons, les sabates… Vine amb roba còmoda, preferentment amb calçat esportiu o de muntanya. Veniu a desconnectar, i hi haurà poca gent al davant per lluir. 

8. Tinc una intolerància alimentària… què faig? Fàcil: indicar-ho en el moment de fer la reserva. Adaptem els menús a totes les necessitats: intoleràncies a la lactosa, al gluten, als fruits secs, als ous… vegetarians, vegans, etc. En fi, que ens adaptem a les teves necessitats. 

9. Què fem si plou? Doncs fàcil: gaudir de la pluja dins una de les nostres Barraques. És una experiència única i que no ens cansem de recomanar. Les olors, la banda sonora… No podem donar més pistes. 

10. Quan es fa el tast de vins? El tast es fa sempre el dia de la vostra arribada, a la tarda, i sempre preferiblement quan abans hagueu estat una hora o dues a la barraca. Per això, quan us plantegeu l’hora d’arribada, intenteu fer-ho més a prop de les 16h i no penseu en venir directament al tast. Així gaudireu més i millor l’experiència!